Doğru Yol Partisi
  Son Dakika :   
 
 
 
ANASAYFA
GENEL BAŞKAN
VİDEOLARI
DANIŞMANLARI
PARTİ KURUCULARI
BAŞKANLIK DİVANI
GENEL İDARE KURULU
MKYK
Y.HAYSİYET DİVANI
İL BAŞKANLARI
İLÇE BAŞKANLARI
RESİMLER ve LOGO
TÜZÜK
PROGRAM
ZİYARETÇİ DEFTERİ
İLETİŞİM





ÇOCUKLAR GELECEKTİR
ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR ONLARA SAHİP ÇIKALIM.
Çocuklarımızın geleceğini kaybetmemiz bir seçimi kaybetmek gibi bir şey değil ; Ben burada bütün sokak çocukları adına yeni gelişen nesiller için endişe duyuyorum.

Mübarek Ramazan Ayı’nı karşıladığımız bu günlerde gidecek başka yerleri kalmadığı için, sokakta yaşayan sayısız çocuklarımıza sahip çıkalım.

Bizler onların yaşlarındayken böyle küçük şeyler için endişelenmek zorunda kaldık mı? Bütün bunlar şimdi gözlerimizin önünde oluyor ve bizler sanki elimizde sınırsız çözüm olanağı ve sınırsız zaman varmış gibi davranmaya çabalıyoruz. Ben sadece bir siyasetçiyim, bütün çözümlere tabi ki sahip değilim. Fakat farkına varmanızı istemekteyim; İstemekte olduğumuz bütün çözümleri toplumsal olarak yaratabilir ve hep birlikte başarmaya çalışabiliriz.

Burada hükümetin temsilcileri, iş adamları, tüm sivil toplum örgütleri, anneler, babalar, teyzeler, amcalar unutmayın ki bizler aile sevgisi ve şefkati ile büyüyen yuvası olan çevrece bilinen bireysel aile çocuklarıyız.

Benim de bir çocuğum var bende bu sorunun bir parçasıyım. Toplum olarak kanayan yaraya daha duyarlı olup sahip çıkmak zorundayız .

Burada çifte standart yaratılmış ve insanoğlu, çocuklarının sefil ve perişan olmasına seyirci kalınıp aynı havayı teneffüs ettiğimizi ve bir dünyada yaşıyor olmamız gibi tek bir amaca doğru çocuklarımızı yetiştirmek ve sahiplenmek onlara kol kanat germek gerekirken, bu husus ihmal edilmiş.

Ayrıca onlar ile birlikte dayanışma içinde ilerlememiz gerekir. “Çok çocuk yapınız” diyenlere kanmakla değil ne kadar çocuğa bakarız hesap düşüncesinde mağdur etmemek için çocuklarımızı sokakta sefil ve perişan halinde yaşam zorluğu çeksin diye gelecek kuşakları karanlığa itmeyelim.

Kızgın olsam da kör değilim, korku içinde olsam da çocuklarımızın geleceğini şimdiden söylemek istersem ileride ortaya çıkacak ve telafisi mümkün olmayan tablodan korkuyorum.

Bizim ülkemizde çok fazla israf var. Satın alıyoruz, çöpe atıyoruz. “Satın al ve at gitsin” mantığı halen geçerli olup kafasını kaldırıp etrafında bulunan ihtiyaç sahipleriyle yoksul olanlarla paylaşmıyoruz.
İhtiyacımızdan fazlasına sahip olmamıza rağmen, zenginliğimizin bir miktarını kaybetmekten korkuyoruz. Ayrıca paylaşmaktan ve bölüşmekten acizane şekilde korkuyoruz.
Tüm teşkilatımızın iftar daveti verirken sokak çocukları ve yoksul ailelerin yardım, takviye ve lojistik dayanışmasında bulunmalarını DYP olarak uygun görmekteyiz.

Tüm İslam aleminin Ramazan Ayı’nı tebrik eder, Ülkemiz tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını dileriz. Aziz şehitlerimizi rahmetle saygıyla anıyoruz. Çocuklarımızın geleceğini kaybetmemiz ,bir seçimi kaybetmek gibi bir şey değil. Bir milletin geleceğini, millet olma şuurunun yok olması demektir.
Saygılarımızla kamu oyu dikkatine sunarım

Alaattin YILDIRIM
Genel Başkan Yardımcısı
 
ALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 22.7.2012
 
Eklenen Yorumlar 
ALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. Yazıları
ÜLKENİN GELECEĞİALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 5.7.2014 Devamı
DEVLET GÖREVİNİ YAPSINALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 1.1.2013 Devamı
MADIMAK ALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 2.7.2012 Devamı
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN DEMOKRASİALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 15.6.2012 Devamı
BAŞKANLIK SİSTEMİALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 12.5.2012 Devamı
ÇANAKKALE MEKTUBUALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 18.3.2012 Devamı
DÜNYA KADINLAR GÜNÜALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 8.3.2012 Devamı
OKYANUS ÖTESİALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 22.2.2012 Devamı
İMZA KAMPANYASIALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 25.12.2011 Devamı
MUHALEFETE DYP YETERALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 18.12.2011 Devamı
TAVANDAN TABANAALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 20.11.2011 Devamı
TEKNOLOJİNİN KOMİNİSTİ OLMAZALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 16.11.2011 Devamı
GAZİ M.K.ATATÜRKALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 9.11.2011 Devamı
TÜRK KIZILAY'IALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 26.10.2011 Devamı
KAYGILANMA TÜRKİYE'M, SENİN DOĞRU YOL'UN VARALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 8.3.2011 Devamı
MERKEZ SAĞ'IN ADRESİ DYP'dir.ALAATTİN YILDIRIM- Gn.Bşk.Yrd. [ 3.2.2011 Devamı
Sayfalar : 1  

 

 

 
İçimizden

BİZE YAZIN

Her Hakkı Saklıdır. DOĞRU YOL PARTİSİ© 2010 Tasarım : Linear Yazılım

LİNEAR YAZILIM