Doğru Yol Partisi
  Son Dakika :   
 
 
 
ANASAYFA
GENEL BAŞKAN
VİDEOLARI
DANIŞMANLARI
PARTİ KURUCULARI
BAŞKANLIK DİVANI
GENEL İDARE KURULU
MKYK
Y.HAYSİYET DİVANI
İL BAŞKANLARI
İLÇE BAŞKANLARI
RESİMLER ve LOGO
TÜZÜK
PROGRAM
ZİYARETÇİ DEFTERİ
İLETİŞİM





TÜM DYP'LİLERE SESLENİYORUM
         Değerli Doğruyol Partililer Geçmişe şöyle bir bakın bir parti büyük bir şıçrayışı gerçekleştirmek istediğinde Bir kaç adım geriye gitmek zorundadır Bugün  yarına dünle beslenerek yol alır
        Doğruluk sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğacaktır dostlarım Partimizden şu ayrılmış bu ayrılmış diye düşünmeyin Gitme zamanı gelmişşe dur demenin zaman geçmişse dön demenin bir manası yoktur.
        Birgün Doğruyol partisinin büyük sıçrayısı olacaktır bu ancak inananlarla olacaktır. Biz Güle başka bir şey deseydik de o gene güzel kokacaktır.  Her zaman doğruyu söyleyinki ne dediğinizi  hatırlamak zorunda kalmazsınız siyasette her zaman doğruyu dile getirelimki geçmişte ne vaad  ettiydık diye düşünmek zorunda kalmayalım Toprakbir gün yağmurun kıymetini anlayacak ama o gün yağmur yağmayacak tır.
        SİYASETTE ASLOLAN İNSANDIR  Teşkilatların kıymeti bilinmelidirki arandığınıda yanınanızda olabilsinler sizin arkanızda dimdik durabilsinler.İnsanların sizi Hayal kırıklığına uğrattığını düşünmeyin esas siz yanlış insanlar üzerine hayal kurmayın.Siyasette başınıza ne gelirse gelsin bizim partimizden bir şey olmaz diye karamsarlığa kapılmayın Bütün kapılar kapansa bile mutlaka kimsenin bilmediği bir patika yol vardır. Sizler şu anda göremesenizde Doğruyol Partisinin gelecekte iktidarda oalacağı umudunu hiç göz ardı etmeyin Bu şeçimde meclise girseydik şükredecektik değilmi esas şimdi dileğimiz gerçekleşmediğindede şükretmesini bilebilmeliyiz.
          Hiç bir yere gelemedik diye göz yaşı dökmemiz bile güzeldir niye biliyormusunuz Gözyaşının bile bir görevi varmış ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış bu hiç unutulmamalıdır.
            
SALİH ÖNEL
24 DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI
SALİH ÖNEL  [ 5.3.2012
 
Eklenen Yorumlar 
SALİH ÖNEL Yazıları
ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYISALİH ÖNEL  [ 29.11.2013 Devamı
YOLU DOĞRU OLANIN YÜKÜ AĞIR OLURSALİH ÖNEL  [ 29.11.2013 Devamı
Sayfalar : 1  

 

 

 
İçimizden

BİZE YAZIN

Her Hakkı Saklıdır. DOĞRU YOL PARTİSİ© 2010 Tasarım : Linear Yazılım

LİNEAR YAZILIM