Doğru Yol Partisi
  Son Dakika :   
 
 
 
ANASAYFA
GENEL BAŞKAN
VİDEOLARI
DANIŞMANLARI
PARTİ KURUCULARI
BAŞKANLIK DİVANI
GENEL İDARE KURULU
MKYK
Y.HAYSİYET DİVANI
İL BAŞKANLARI
İLÇE BAŞKANLARI
RESİMLER ve LOGO
TÜZÜK
PROGRAM
ZİYARETÇİ DEFTERİ
İLETİŞİM





YEŞİL PASAPORT ALANI GENİŞLESİN

                DYP GENEL BAŞKANI AV.ÇETİN ÖZAÇIKGÖZ İHRACAT SEFERBERLİĞİ İÇİN YEŞİL PASAPORTUN

ALANINI GENİŞLETİN dedi.

                Hastalığa doğru teşhis koyamazsak yazacağımız reçete ve dolayısıyla kullanılacak ilaç da yanlış olur. Bu durumda hastanın akıbetinin ne olacağını da söylemeye gerek yoktur.

                Her seçimden ve her referandumdan sonra herşeyin çok iyi olacağını söyleyen iktidar 24 Haziran'dan sonra da 'Yine herşeyin çok iyi olacağını ve Türkiye'nin şahlanacağını hatta roket gibi uçacağını' söylemişti.

                Gerçekten roket gibi uçan çok şey var. Türkiye'den başka herşey uçuyor. Dolar uçuyor, avro uçuyor, fiyatlar uçuyor,enflasyon uçuyor.

                Artık yeter. Bunların sebebi papaz mapaz değildir.

                Herkesin aklını başına alması şarttır. Yıllardır söylüyoruz, 'borçlanarak yüz iki ülkeden yaptığın ithalatlarla yabancı ülkelerdeki üreticilere destek veriyorsun. İthalatı azalt paran yurt içinde kalsın, kendi üreticini destekle' diye adeta yalvardık fakat dinletemedik, netice ortada...

                Ama kurun anormal yükselişini lehimize çevirmemiz mümkündür. İthalat zorlaşmış ihracat kolaylaşmıştır. Bu konuda hemen yapılması

gereken şudur, 'Ben pazar bulacağım, bağlantı yapacağım, ihracat yapacağım' diyen bütün üreticilerimize belirli bir harç karşılığı  'YEŞİL PASAPORT VERİLMELİDİR' Bu suretle iş adamlarımızın vize almak için karşılaştıkları zorluklar ve zaman kayıpları ortadan kalkacak ve ihracatımız süratle artacaktır.          

DYP Genel Merkezi [ 30.8.2018
 
Eklenen Yorumlar 

 

 

 
İçimizden

BİZE YAZIN

Her Hakkı Saklıdır. DOĞRU YOL PARTİSİ© 2010 Tasarım : Linear Yazılım

LİNEAR YAZILIM